Du får lagt et budget – og du får indsigt i udfordringerne og mulighederne i din privatøkonomi.

Overblik over økonomien skaber ro i livet

Der kan ske mange ændringer i privatlivet, der har betydning for økonomien. Du kan for eksempel miste dit job eller få et nyt job. Du kan blive gift eller skilt. Eller der kan ske noget andet, der betyder, at du ikke har det overblik over din økonomi, som du har brug for. Det kan også være, at du gennem længere tid har haft nogle spørgsmål om din økonomi, som du nu har besluttet dig at søge svar på.

I gennemgangen af din økonomi bliver din indtægt sammenholdt med dine faste udgifter og dit forbrug. Du får lagt et budget, og du får indsigt i, hvor vi ser udfordringerne og mulighederne i din økonomi. Efter rådgivningsmødet modtager du en rapport, hvor du kan se de anbefalinger, som er blevet præsenteret for dig på mødet – og som du selv nemt kan følge.

Succeskriteriet for rådgiverne i WTW er, at du får overblik og planlagt den økonomiske løsning, der er bedst for dig. Du får ikke en standardløsning, men en uvildig vurdering, der er baseret på din økonomi og dine ønsker og behov.

Tak for en spændende snak. Det er fedt at tale med en, der brænder for disse ting, og jeg fik det med fra mødet, som jeg havde brug for.

– Pernille Nielsen

Bolig

Privatøkonomisk rådgivning skaber værdi, uanset om skal købe eller sælge bolig – eller om du kan optimere din boligøkonomi.

Pension

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning om din pensionsopsparing.

Vi er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.