Privatøkonomisk rådgivning er en uvildig gennemgang af din privatøkonomi, der giver dig et samlet overblik over din økonomi og hjælper dig med at træffe vigtige beslutninger.

Tag styringen med din økonomi

Privatøkonomisk rådgivning giver dig overblik over din privatøkonomi og anbefalinger til, hvordan du selv nemt kan optimere privatøkonomien. Du får et nyt og uvildigt syn på din økonomi, og det betyder, at økonomiske forhold, du selv kan have overset, bliver bragt frem i lyset.

Med Privatøkonomisk rådgivning vil du opleve, at du fremadrettet står bedre i dialogen med banken. De vigtigste nøgletal bliver gennemgået, så du ved, hvordan banken ser på dig og din økonomi – og din økonomi styres nu af dig og ikke af din bank.

Kan det betale sig?

Vi finder besparelser eller optimeringsmuligheder hos 9 ud af 10 kunder, men ens for alle er, at overblikket giver ro og overskud, som for mange har større værdi end kroner og øre. Når vi ser på hele økonomien, finder vi ofte besparelser på skat, pension, realkredit, banklån og investeringer.

Selvom den nuværende sammensætning af økonomien er ganske fornuftig, viser der sig ofte muligheder for at skabe merværdi for dig – nu og i fremtiden – når vi ser husstandens økonomi i ét samlet billede.

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker:

  • Overblik over formue og rådighedsbeløb
  • En gennemgang af realkreditlån og banklån
  • Overblik over pensioner
  • Gennemgang af års- og forskudsopgørelser
  • Anbefaling til optimering af husstandens økonomi

Tilpasset dit behov

Når WTW’s uvildige rådgivere gennemfører Privatøkonomisk rådgivning, indleder de med at afklare, om der er en særlig anledning til, at du har behov for et økonomisk overblik – det kan for eksempel være, at du har behov for overblik i forhold til:

Privatøkonomisk rådgivning er en hjælp – uanset om du oplever, at din privatøkonomi begrænser eller øger dine muligheder for at handle og selv træffe beslutninger.

Formue og investering

Har du brug for rådgivning om dine investeringer, er eksperterne i WTW’s Private Pension Planning-team klar til at hjælpe.

Sådan får du optimeret din økonomi

  • Du kontakter os og aftaler et tidspunkt for en gennemgang af din privatøkonomi
  • Du modtager en e-mail med mødebekræftelse og et link til en portal, hvor du skal indtaste de nødvendige oplysninger forud for det aftalte møde
  • WTW udarbejder overblik på baggrund af dine indtastede oplysninger
  • På et møde med en rådgiver får du præsenteret dit økonomiske overblik
  • Efter mødet modtager du en rapport med et overblik over din husstands økonomi og med forslag til optimeringer

Rådgivere i WTW sælger ikke produkter, men tilbyder uvildig rådgivning med det eneste formål at finde den løsning, der er bedst for dig og din økonomi. Med Privatøkonomisk rådgivning får du ikke en standardløsning, men en uvildig vurdering, der er baseret på dine oplysninger, ønsker og behov.

Forbrug

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker at få sammenholdt din indtægt med dine faste udgifter og dit forbrug

Bolig

Privatøkonomisk rådgivning skaber værdi, uanset om skal købe eller sælge bolig – eller om du kan optimere din boligøkonomi.

Pension

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning om din pensionsopsparing.