Økonomitjek skaber værdi, uanset om skal købe eller sælge bolig – eller om du ønsker svar på, om du kan optimere din boligøkonomi.

Uvildig rådgivning om din boligøkonomi

Boligen er ofte en af de udgiftsposter, der har størst betydning for privatøkonomien, og der er mange konsekvenser forbundet med at træffe økonomiske beslutninger om boligen. Området er komplekst, og det kan være svært selv at overskue konsekvensen af de valg, man træffer. Med Økonomitjek får du overblik og indsigt til at træffe et bevidst valg.

Flere rådgivere i Willis Towers Watson har tidligere arbejdet i banker, og de ved, hvad der skal til for at sammensætte en god boligøkonomi. De ved også, hvad der bliver lagt vægt på i banken, og kan derfor forberede dig til dit næste møde med din bankrådgiver, hvor I skal tale om din boligøkonomi.

Der er ingen tvivl om, at økonomitjekket har hjulpet os i forhold til vores dialog med bank og sælger. Det gav os både mere selvtillid, det var samtidig rart, at det ikke var første gang, vi stod og skulle tale økonomi med nogen.

– Mark og Laura

Ofte viser det sig, at en kreditvurdering er meget nemmere at foretage med vores materiale – og det kan også resultere i en bedre og billigere løsning end bankens umiddelbare forslag.

Økonomitjek skaber værdi, uanset om du skal købe bolig eller sælge bolig – eller om du ønsker svar på, om du kan optimere din boligøkonomi. Du får gode råd til, hvordan du kan have en sund økonomi, uden at du skal bruge unødvendig meget tid på det.

Rådgivere i Willis Towers Watson sælger ikke produkter, men tilbyder uvildig rådgivning med det eneste formål at finde den løsning, der er bedst for dig og din økonomi. Med Økonomitjek får du ikke en standardløsning, men en uvildig vurdering, der er baseret på dine ønsker, behov og drømme.

Boligfinansiering

Handler dit behov for rådgivning alene om realkredit, kan vi hjælpe dig med at etablere kontakt til en uvildig rådgiver inden for realkredit.

Forbrug

Økonomitjek er relevant for dig, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning om din pensionsopsparing.

Pension

Økonomitjek er relevant for dig, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning om din pensionsopsparing.

Vi er klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.