Privatøkonomisk rådgivning skaber værdi, uanset om skal købe eller sælge bolig – eller om du ønsker svar på, om du kan optimere din boligøkonomi.

Uvildig rådgivning om din boligøkonomi

Boligen er ofte en af de udgiftsposter, der har størst betydning for privatøkonomien, og der er mange konsekvenser forbundet med at træffe økonomiske beslutninger om boligen. Området er komplekst, og det kan være svært selv at overskue konsekvensen af de valg, man træffer. Med Privatøkonomisk rådgivning får du overblik og indsigt til at træffe et bevidst valg.

Flere rådgivere i WTW har tidligere arbejdet i banker, og de ved, hvad der skal til for at sammensætte en god boligøkonomi. De ved også, hvad der bliver lagt vægt på i banken, og kan derfor forberede dig til dit næste møde med din bankrådgiver, hvor I skal tale om din boligøkonomi.

Der er ingen tvivl om, at Privatøkonomisk rådgivning har hjulpet os i forhold til vores dialog med bank og sælger. Det gav os både mere selvtillid, det var samtidig rart, at det ikke var første gang, vi stod og skulle tale økonomi med nogen.

– Mark og Laura

Ofte viser det sig, at en kreditvurdering er meget nemmere at foretage med vores materiale – og det kan også resultere i en bedre og billigere løsning end bankens umiddelbare forslag.

Privatøkonomisk rådgivning skaber værdi, uanset om du skal købe bolig eller sælge bolig – eller om du ønsker svar på, om du kan optimere din boligøkonomi. Du får gode råd til, hvordan du kan have en sund økonomi, uden at du skal bruge unødvendig meget tid på det.

Rådgivere i WTW sælger ikke produkter, men tilbyder uvildig rådgivning med det eneste formål at finde den løsning, der er bedst for dig og din økonomi. Med Privatøkonomisk rådgivning får du ikke en standardløsning, men en uvildig vurdering, der er baseret på dine ønsker, behov og drømme.

Overvågning af dit realkreditlån

Vi tilbyder uvildig overvågning af dit realkreditlån, hvor vi holder øje med dine lån og giver dig besked, hvis vi vurderer, at en omlægning er aktuel for dig

Forbrug

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker at få sammenholdt din indtægt med dine faste udgifter og dit forbrug.

Pension

Privatøkonomisk rådgivning er relevant for dig, der ønsker personlig og uafhængig rådgivning om din pensionsopsparing.

Handler dit behov for rådgivning om boligøkonomi alene om realkredit, kan du blive kontaktet af en uvildig rådgiver inden for realkredit.